Tel: 0522-632400   E-mail: info@nissesvaxter.se

Visa meny

Kontakta oss

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
CAPTCHA
Bevisa att du inte är en robot
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Inneväxter

Interflora

Vi är medlemmar i Interflora vilket gör att du genom deras hemsida kan beställa buketter som tillverkas av våra duktiga florister. Det går också bra att ta kontakt med oss direkt för att beställa blomsterarrangemang som lever upp till dina förväntningar.

Inneväxter för varje säsong

För att skapa ett trivsamt och inbjudande hem är riktiga växter otroligt viktigt. En levande växt bidrar genast till en mysigare atmosfär och är såklart även dekorativ att ställa på ett bord eller i fönstret. För att dina inneväxter ska trivas bra inomhus är det bra att välja en växt som klarar av de förutsättningar som ditt hem har. Om du exempelvis får in mycket solljus kan du med fördel välja gröna inneväxter som behöver sol. För dig som har mörkare hörn där solljuset inte riktigt når in finns många andra bra alternativ. Krukväxter inomhus är oftast lättskötta och behöver inte särskilt mycket jobb.

Stora inneväxter hos Nisses Växter

Hos oss på Nisses Växter kan du välja bland ett stort utbud av vackra inneväxter. Vi byter ständigt ut vårt sortiment utifrån årstid. Du har väl inte missat att vi är medlemmar i EuroFlorist - med andra ord kan våra skickliga florister binda vackra buketter för både glädje och sorg. Nisses Växter har funnits i över 50 år och vi har stor kunskap om inneväxter.

Hör gärna av dig om du har frågor eller besök oss idag!