Följ Nisses Växter | | Kontakta oss

Så ett frö!

Nu är det dags att börja så. Det finns mycket spännande som man kan så redan nu , till exempel Chili, Tomat, Basilika, Penséer och den underbara Jätteverbenan . Superspännande tycker vi!

Hos oss på Nisses hittar du ett stort sortiment av fröer. En glad nyhet för i år är ekologiska och delvis närproducerade fröer från Runåbergs fröer! Vi har också Nelson Gardens prisvärda frösortiment.

Tillbehören och jorden är en viktig del i en lyckad sådd. Vi har KRAV-märkt såjord  och perliteblandad såjord av hög kvalitét och flera olika modeller av såbrätten, med plugg, krukor eller torvbriketter. Givetvis hittar ni även etiketter, omskolningsverktyg, belysning mm. hos oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anmälan nyhetsbrev - Nisse Nytt