Följ Nisses Växter | | Kontakta oss

Telefon och mail till oss på Nisses Växter i Coronatider

När många inte har möjlighet att besöka oss ökar trycket på både vår telefon och mail. Vi svarar på så många samtal som möjligt och även mail, men det kan dröja lite extra innan man får svar.

Om man behöver rådgivning ser vi helst att man besöker oss direkt ( givetvis om man är helt frisk och inte tillhör riskgrupp). Om man inte har möjlighet att besöka oss finns kanske möjlighet att skicka någon anhörig eller bekant. Mycket bra trädgårdsinfo går också att hitta på www.bogront.se under fliken ”Inspiration och tips” och ”Lyckas med”.

I telefon och mail svarar vi JUST NU framförallt på frågor om vad vi har i sortimentet och priser på de varor vi har i sortiment. Vi tar även emot bokningar av utkörning och upphämtning för kunder som ingår i riskgrupp. Då det tar lite tid att packa ihop varor och bevaka inbetalningar är det en god idé att ha någon/några dagar framförhållning med bokningar.

Vi har just nu inte möjlighet att ta hem växter som inte ingår i vårt sortiment.

Vi gör så gott vi kan och hoppas att alla goa kunder vill ha lite extra tålamod.

Tack på förhand, Katharina med personal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anmälan nyhetsbrev - Nisse Nytt